Tvättpåsar

Tvättpåsar

Filtrera Återställ
Välj alla Välj bort alla
Färg
  • (1)
Välj alla Välj bort alla
Storlek
  • (1)
1 produkter

En tvättpåse är en påse med dragkedja upptill, som är avsedda för maskintvätt vid alla temperaturer, även förhöjda temperaturer upp till 95 grader. Tvättpåsen är utformad för att skydda dina känsliga och ömtåliga plagg och tyger; inklusive underkläder, bh, spetsunderkläder, virkade toppar och mer, som du måste vara extra rädd om vid tvätt om du vill förlänga livslängden på produkterna.
Om du tvättar till exempel bhar med metallhyskor i maskinen tillsammans med andra kläder kan hyskorna från bhn lätt fastna i resten av kläderna och göra hål och revor. Detta kan förhindras genom att använda en tvättpåse, som med fördel även används för ömtåliga tyger som tunna nylonstrumpor, spetsklänningar, toppar med pärlor/broderi, spetsunderkläder osv.
Använd tvättpåse till alla de saker som du normalt skulle tvätta för hand eller på annat skonsamt sätt och se hur påsen hjälper till att skydda dina mest känsliga och ömtåliga kläder och förlänger deras livslängd. Använd också tvättpåsen för textilier tillverkade av ull, silke, satin och liknande som är extra känsligt.