Leggings

Här kan du se vårt utbud av leggings från Zizzi

Filtrera Återställ
Välj alla Välj bort alla
Kategori
  • (4)
Välj alla Välj bort alla
Färg
  • (4)
  • (2)
  • (1)
  • (10)
Välj alla Välj bort alla
Storlek
  • (14)
  • (15)
  • (15)
  • (13)
17 produkter

Smickrande och snyggt i figurnära leggings

Kika närmare på våra feminina leggings för stora kvinnor om du söker efter ett plagg du har obegränsade möjligheter att styla med överdelar av alla de slag och även kjolar och shorts. Leggings är ett favoritplagg bland många kvinnor i större storlekar eftersom de både är mycket användbara och smickrar kroppsformen. Med leggings och även jeggings accentueras de kvinnliga kurvorna samtidigt som materialet stramar upp. Du behöver heller aldrig känna dig bar i ett par leggings. Älskar du dina kurvor kommer du att älska våra plagg i kategorin leggings och jeggings!

Feminina och lätta att matcha

Leggings är en relativt ny uppfinning och den har tagit modevärlden med storm. Anledningen är att de kan användas till så många olika typer av outfits. Med dessa figurnära byxor i tunn kvalitet är halva din outfit redan klar och ditt val av topp bestämmer om du blir elegant, tufft, romantiskt eller ledigt klädd. För sötare och mer feminina styles kan vi tipsa om leggings med spetsdetaljer – det blir inte mer kvinnligt än så!

Du kan använda plus size leggings till såväl klänningar, längre skjortor och tunikor som t-shirts och du kan kombinera ditt nya favoritplagg med både shorts, kjolar och byxor. Leggings i stora storlekar med 3/4-längd eller shortslängd är skönt bekväma och fina när det är varmt ute och lite kyligare dagar är de modeller som går ner till ankeln helt perfekta. Långa leggings är riktigt snygga med ett par sneakers eller boots. Stretchen i materialet gör alla våra leggings bekväma att bära och de är så lätta och mjuka att du knappt känner att du har på dig dem. Kika gärna också på våra jeggings, som är mer dressade figurnära byxor i jeansimitationer som passar perfekt till alla olika toppar. Vill du ha fler alternativ att välja mellan för figurnära byxor och underdelar för curvy fashion kan vi tipsa om våra strumpbyxor i plus size.

Tvätta rätt för lång livslängd

Köper du ett par eller fler leggings för kvinnliga kurvor kommer du förmodligen att få ett nytt favoritplagg och då vill du självklart att det ska hålla form, färg och funktion så länge som möjligt. Materialet i leggings är viskos och elastan/spandex och det är 30 grader som gäller. I våra jeggings är det mer bomull och de kan därför normalt tvättas i 40 grader. Titta alltid på tvättlappen innan du stoppar plaggen i tvättmaskinen.

Mode för stora kvinnor

Zizzis koncept handlar om att du som har kvinnliga former ska kunna uttrycka din personlighet och skapa unika stilar både till vardag och till fest med ett stilsäkert och snyggt mode. Leggings och jeggings är fantastiska plagg för stora kvinnor som vill ha många valmöjligheter och kunna experimentera med kombinationer av toppar och nederdelar. Med leggings och byxor i stl 44, stl 46, stl 48 och stl 50 får du obegränsade möjligheter att skapa outfits som passar dig. Vill du ha tips på styles och hur du kan klä dig smickrande med jeggings och leggings är du varmt välkommen in i någon av våra butiker eller slå vår kundtjänst en signal. Kom ihåg: We Looove Curves och vi finns här för dig!