Cookiepolicy

Genom att använda denna hemsida, www.zizzi.se, accepterar du att vi använder cookies.

Vad är en cookie?

En cookie är en liten textfil som vi sparar på din dator för att kunna överskåda vad som händer under ditt besök och för att kunna känna igen din dator. En cookie är inte ett program och innehåller inte virus.

Hemsidans användning av cookies

Cookies är nödvändiga för att hemsidan ska kunna fungera. Cookies hjälper oss dessutom med att få en överblick över ditt besök på hemsidan så att vi löpande kan förbättra och optimera hemsidan efter dina behov och intressen. Cookies kommer bl.a. ihåg vad du har lagt i varukorgen, om du tidigare besökt sidan m.m.

Här kan du läsa mer om hemsidans användning av cookies och våra samarbetspartners i detta sammanhang:

Nödvändiga cookies

Dessa cookies är nödvändiga för att hemsidan ska kunna leverera en tjänst som slutanvändaren uttryckligen har begärt. Det kan t.ex. vara cookies som används för att få en varukorg att fungera.

• Hemsidans innehåll är lagrad och adminiseras genom Hedal Kruse Brohus CMS plattform. Den placerar cookies, som används för att känna igen dig, när du rör dig runt på sidan och kommer ihåg om du t.ex. är inloggad
  • Vi använder vårt cookiescript till att ta reda på om hurvida du har blivit informerad om hemsidans användning av cookies
Förvalscookies

Dessa cookies används till att säkerställa den optimala användarupplevelsen på hemsidan. Det kan t.ex. vara valda förval såsom språk eller valmöjligheter som gör navigationen enklare. Det samlas ingen personlig identifierbar data med denna typen av cookies.

• Videor är inpackade på sidan är via YouTube. YouTube använder bl.a. cookies till att registrera vilka videor som visas och hur mycket av filmen som du sett. YouTube cookies är såkallade Flash cookies.
Drifts- och optimeringscookies

Dessa cookies anväds till driften av hemsidan. Det kan t.ex. vara räkning av antalet besökande eller annan information som ska användas till analys. De används också i samband med frågeformulär.

Dessa cookies kan i begränsat omfång samla in data som kan tillskrivas till användaren.

• Vi använder Google Analytics för att analysera hur besökarna använder hemsidan. De upplysningar som cookien samlar in om ditt bruk (trafikdata, härunder din IP-adress) skickas och sparas på Googles servrar i USA.

Du kan välja bort cookies fråna Google Analytics här: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Marketing - anonym tracking på hemsidor

Denna typ av cookies används till att följa användare över deras besök på hemsidor. Dessa cookies kan användas till att bygga upp profiler som visar vilka sökningar varje användare har gjort eller vilka sidor de besökt. Dessa cookies kan lagra data som identifierar användaren eller innehålla specifik information om användaren.

Anonym data kan delas med en tredjepart

• Cookies från Facebook används till att visa en "gilla" knapp och information om vilka av dina Facebook-vänner som gillar sidan. Facebook ger vidare tillgång till ett statiskverktyg (Facebook Insights) som visar information kring användning av Facebook.
Marketing – målriktad annonsering

Dessa cookies används till att följa sök-, läs- och köpvanor.

Den insamlade informationen används till att visa individualiserat marknadsföringsinnehåll såsom bannerannonser. Användningen av dessa cookies kan innebära lagring och användning av personligt identifierbar information till visning av individuellt anpassad innehåll och/eller delning av denna data med en tredjepart för samma ändamål. All information som lagras genom användning av dessa cookies kan lämnas vidare till en tredjepart.

• Vi samarbetar med företaget Precis Digital för styrning av internetannonser för att kunna visa relevanta annonser för dig
  • Vi samarbetar med företaget Loyalitetsbureauet Bazaki ApS och Raptor för användningen av systemet Heyloyalty till styrning av våra nyhetsbrev för att kunna visa styles som är relevanta för dig
​Så väljer du bort eller raderar du dina cookies

Du kan alltid välja bort cookies på din datort genom att ändra inställningarna i din browser (webbläsare). Vart du hittar inställningarna beror på vilken browser du använder. Du ska dock vara uppmärksam på att om du gör det så är det många funktioner och tjänster du inte kan använda för att de kräver att hemsidan kan komma ihåg de val som du gör.

Hemsidans ägare och kontaktinformation

Denna hemsida drivs och ägs av:

Zizzi Denmark ApS
Kløvermarken 29
DK-7190 Billund
CVR: 26407567

E-mail kundservice: kundservice@zizzi.se
Telefon kundservice: +46 855121979