Extra Slim

Här hittar du vårt utbud av extra slim fit jeans från Zizzi

Filtrera Återställ
Välj alla Välj bort alla
Kategori
 • (2)
Välj alla Välj bort alla
Färg
 • (17)
 • (1)
 • (6)
 • (2)
Välj alla Välj bort alla
Storlek
 • (23)
 • (23)
 • (16)
 • (14)
 • (15)
 • (14)
 • (17)
 • (7)
25 produkter

Extra slim jeans i stora storlekar

Jeans med smala ben designade för kurviga kvinnor är en jeansmodell fler och fler stora tjejer efterfrågar, och här hos oss finner du ett brett urval av moderiktiga extra slim fit jeans i stora storlekar som ger en extra dimension till vilka styles du kan skapa med din garderob. Vi vet att du som har kvinnliga former har höga krav på passform och att dina byxor ska sitta bekvämt, och det har vi tagit fasta på i våra egna kollektioner Sanna, Nille och Sally. Botanisera fritt i vårt utbud här på sajten och välj ut ett eller flera par som du upplever kan ge dig en snygg siluett för dina kurvor och fler möjligheter att styla personliga outfits. Blåjeans, pastellfärgade modeller eller klassiskt svarta jeans? Snygga slitningar eller stentvätt? Många snygga detaljer eller mer stilrent? Oavsett vad du söker inom jeans för stora kvinnor kommer du garanterat att hitta rätt!

Smickrande för din figur

Extra Slim jeans är jeans som smiter åt på vaden och ankeln och de är ännu lite mer snäva nertill än exempelvis slim fit jeans. Många upplever att denna design smickrar benen och också känns riktigt bekväma med sin sköna stretch. En andra hud, är ett omdöme vi ofta får höra.

Eftersom jeansen slutar tvärt vid ankeln får du större möjligheter att styla med snygga skor än du får med exempelvis ett par regular jeans i rak modell och det gör automatiskt att du kan använda dina smala jeans för exempelvis utekvällar då du vill klä dig i klackar i form av stövletter eller pumps. Med en t-shirt med ett fräckt tryck, en tuffare blus eller en tunika blir outfiten både tuff och feminin på samma gång. Samtidigt passar modellen självklart även på jobbet och på fritiden. Du får till exempel en skönt bekväm och avslappnad stil med linne och kofta eller en stickad tröja samt sneakers.

Materialet i våra plus size jeans är en bomullsblandning (denim) med inslag av andra mjuka material (till exempel viskos och polyester) samt material med stretch. Stretchen gör att byxorna smiter åt på ett läckert och otvunget sätt för den där moderiktiga, figurformande och samtidigt bekväma stilen. Dina jeans ska du tvätta i 30 grader och vill du se till att de slits snyggt ska du undvika att tvätta dem de första månaderna.

Köpa jeans på nätet

Jeans, och särskilt kanske jeans för tjocka damer, är det plagg som förmodligen upplevs som svårast att köpa på nätet, men här på Zizzi.se behöver det inte kännas komplicerat. Vi har till exempel tagit fram en detaljerad jeansguide för alla våra modeller med tips på vad respektive modell Sanna, Sally och Nille ger för effekt på höft, midja och lår, och vi presenterar också varje plagg med en tydlig beskrivning och många bilder. Du ser också exakt vad måtten är, så att du kan se om du behöver till exempel en storlek 46 eller storlek 48. Skulle du uppleva att dina extra slim fit jeans inte passar som du vill kan du göra en retur inom 14 dagar. Kanske skulle en modell i slim fit passa dig bättre? För frakten betalar du ett fast pris på 39 kr oavsett storleken på beställningen.