Kjolar

Här hittar du vårt utbud av kjolar från Zizzi

Filtrera Återställ
Välj alla Välj bort alla
Kategori
  • (3)
Välj alla Välj bort alla
Färg
  • (3)
  • (4)
Välj alla Välj bort alla
Storlek
  • (5)
  • (1)
  • (4)
  • (4)
  • (1)
  • (5)
7 produkter

Alla passar i kjol!

Kjolen är kanske det mest feminina plagget av alla och vi vill understryka att alla kurviga tjejer kan passa i kjol. Detta plagg passar också i många olika sammanhang och under alla årstider. Med kombinationer med överdelar av olika typer kan du bära kjol till både vardag, fritid och fest och alltid vara lika fin. Välj ett par kjolar som passar dina kvinnliga kurvor och skapa nya outfits för varje dag genom att kombinera med t-shirts, linnen, blusar eller skjortor. Även tunikor och koftor kan fungera utsökt med en kjol. Titta gärna i vårt eget magasin The Curvy Magazine, se våra videoklipp som visar nya kollektioner av kläder för stora tjejer och läs våra trendguider för att hitta rätt i utbudet för säsongen.

Många möjligheter att variera med plus size kjolar

Med bara en kjol kan du skapa mängder av outfits genom att kombinera med olika toppar och med flera kjolar i olika färger, designs och material blir variationsmöjligheterna obegränsade. I vårt utbud av kjolar för stora kvinnor hittar du både korta kjolar, modeller som går till knät och modeller som slutar strax under knät, allt för att du ska både känna dig bekväm med dina former i plagget och för att du ska kunna styla mer fritt.

Materialen vi använder i våra plus size kjolar (stl XS till XL) är bland annat denim, bomull, polyesterblandningar och fuskskinn. Jeanskjolar är klassiska och de passar till såväl ljusa som mörka toppar. Nertill kan du bära kjolen som den är om det är varmt ute eller kombinera med leggings eller strumpbyxor. För den optimala passformen kan du fundera på att bära shapewear under för att forma stuss, lår och mage.

Den svarta kjolen är likaså en klassisk modell och hos oss hittar du svarta kjolar för kvinnliga kurvor i både pennkjolsmodell och modeller som faller lite lösare över benen. Matcha med en skjorta, en snygg kofta eller en blus upptill för en mycket elegant stil. Känner du att du vill klä dig mer ledigt hittar du också kjolar som är lösare i formen med mudd i midjan. Dessa plagg är riktigt sköna att bära en varm sommardag med en t-shirt eller ett linne upptill och är lite mer dressade alternativ till shorts. Givetvis har vi också fantastiskt fina och feminina kjolar med spetsdetaljer. Under ytlagret med spets sitter en underkjol med stretch som dels komplimenterar den vackra spetsen, dels gör att kjolen upplevs som mindre bar.

Kläder för stora tjejer hos Zizzi

Zizzi handlar helt och hållet om mode för stora kvinnor som älskar sina kurvor. Sedan början av 2000-talet har vi tagit fram nyskapande kollektioner med alla typer av toppar, nederdelar och accessoarer för kurviga damer som vill kunna uttrycka en personlig stil med snygga kläder som ligger helt rätt i tiden. Drar du lite större storlekar på dina kläder tycker vi att du ska ge oss en chans. Oavsett om du handlar kjolar, klänningar, jeans, tunikor eller t-shirts i stora storlekar här på vår hemsida har du 14 dagars returrätt och frakten är klart överkomliga 39 kr oberoende av vikten på ditt paket.­