Shapewear

Här hittar du vårt utbud av Zizzis populära Shapewear

Om du beställer innan kl. 15:00 på en vardag skickas din beställning som regel samma dag

Filtrera Återställ
Välj alla Välj bort alla
Färg
  • (1)
Välj alla Välj bort alla
Storlek
  • (1)
1 produkter

Shapewear hjälper dig med figuren

En del stora kvinnor känner sig mindre bekväma i vissa kläder och många skulle gärna på ett enkelt sätt strama upp figuren för att få exempelvis en klänning eller ett par byxor att sitta snyggare. Det är just faktiskt ganska enkelt för kvinnor med kurvor att uppnå detta. Lösningen stavas shapewear och här på Zizzi kan du hitta såväl shaping shorts och trosor som linnen och klänningar med uppstramande funktion.

Shapewear är tunna plagg med mycket stretch som kan göra mycket för figuren. I grunden följer plagget kroppens former men materialet gör samtidigt att konturerna slätas ut vilket gör att kläderna sitter bättre. Här hos oss på Zizzi hittar du shapewear i stora storlekar i form av linnen, shaping shorts, trosor med hög midja och klänningar.

Bekväma att bära och smickrande för figuren

Shapewear är tänkta att stödja och strama upp och de flesta kvinnor som drar stora storlekar som använder exempelvis en shapewear topp eller ett linne upplever att man minskar en storlek. Samtidigt behöver du inte vara orolig för att det ska vara obekvämt att bära denna typ av underplagg. Materialet är mycket stretchigt och samtidigt mjukt (nylon och spandex/elastan), och du kommer inte att få märken efter sömmar.

Ska du ha en klänning på dig är ett shapewear-linne eller en underklänning i stretch ett utmärkt alternativ eftersom den stramar upp problemområden och slätar ut konturer som du önskar ska jämnas ut. Klänningen får den passform du önskar och den kommer att följa dina kvinnliga kurvor på ett attraktivt sätt. Detsamma gäller om du vill ha en vacker tunika. För kjol och byxor kan det vara smickrande att använda ett par trosor i shapewear eller ett par shaping shorts som ger stöd åt rumpan, håller in magen och formar låren. Många upplever att det plötsligt finns ett mycket större utbud av till exempel jeans i stora storlekar att välja mellan om man bär ett par shapewear shorts under.

Bra att tänka på är att du bör välja en storlek mindre för shapewear för stora tjejer för att den uppstramande effekten ska bli maximal. Drar du normalt large bör du alltså välja medium. För varje plagg hittar du alla nödvändiga mått för enkel jämförelse.

Tvätta rätt för lång hållbarhet

Shapewear i form av klänningar, linnen och shorts ska bäras närmast kroppen och det kan självklart göra att de behöver tvättas ganska ofta. Med material i nylon och elastan är det handtvätt eller 30 grader som gäller och du bör också vara noga med att följa övriga tvättråd. Du behöver dock inte vara orolig för att stretchen och det formande materialet ska förlora sin elasticitet – shapewear behåller sin funktion oavsett hur många gånger du tvättar!

Smickrande kroppsform med Zizzi shapewear

Det kan kännas lite ovant att använda shapewear första gången, men du upptäcker snart de stora fördelarna. Du kan förmodligen välja mellan fler plagg och du kan uppleva att du känner dig mer attraktiv i dina kvinnliga kurvor. Om du behöver råd och tips kring shapewear, till exempel vilken storlek du behöver, kan du kontakta kundtjänst här på hemsidan eller gå in i närmaste butik. Alla våra butiker har ett komplett sortiment av figurformande underkläder för stora kvinnor.