Sovplagg & Homewear

Här hittar du sovplagg och mysigt homewear från Zizzi

Om du beställer innan kl. 15:00 på en vardag skickas din beställning som regel samma dag

Filtrera Återställ
Välj alla Välj bort alla
Färg
  • (1)
Välj alla Välj bort alla
Storlek
  • (1)
  • (1)
1 produkter

Exklusiva och prisvärda plus size pyjamaser

För att sova gott om natten ska du känna dig bekväm och tillfreds med de material du omger dig av. Vi erbjuder ett varierat utbud av nattkläder i stora storlekar för kvinnor med kurviga fomer. Med våra olika plagg i olika material så kan du lätt hitta den pyjamas som passar dig bäst. Olika färger, modeller och separata delar gör att du kan variera din nattgarderob och göra det roligt att klä sig- även för att sova. Vi har många butiker runtom i landet där du kan besöka oss direkt för att prova ut dina kläder. Du kan även smidigt och snabbt beställa pyjamas i stora storlekar på vår hemsida. Ingen idé att vänta, gå in och kolla redan idag så har du snart också en.

Prisvärda pyjamas i stora storlekar

Behagliga och fina kläder för en god natts sömn hittar du hos oss på Zizzi. Vi säljer prisvärda och fina pyjamas i stora storlekar. Eftersom natten är den tiden då vi alla vill känna oss som mest bekväma så är det A och O att man är tillfreds med det man har på sig under den delen av dygnet. I vårt curvy fashion sortiment så har vi massor med olika pyjamas-utstyrslar så att du själv kan mixa och matcha över- och underdelar och accessoarer efter din egen smak. Oavsett om du är typen som bär nattlinne eller om du gillar t-shirt och leggins eller om du aldrig går utan din morgonrock, så har vi något som passar just dig. Vi har prisvärda och bekväma pyjamas i stora storlekar som kan bli dina redan idag. Besök oss i någon av våra Zizzi- butiker eller bliv online på www.zizzi.se. Då kan du även kolla in vårt andra sortiment som våra Sally jeans eller våra shorts i stora storlekar.

Så håller du din mjuka pyjamas mjuk

Våra pyjamas i stora storlekar finns i sköna material såsom byxor i viskos och nattlinnen i 50 % modal och 50 % bomull. För att behålla dessa produkter fina så länge som möjligt så är det viktigt att veta hur man går tillväga. När du tvättar våra pyjamasprodukter så är det låga grader som gäller oavsett om det är bomull, polyester eller viskos eler något annat material. Vi rekommenderar 30 grader och vid strykning så räcker det med lägsta temperaturen även där. Skötselråden är väldigt simpla för vårt pyjamas-sortiment vilket gör det lätt för dig som kund att ta hand om dem. Sköter man dessa råd så har du garanterat en pyjamas som varar länge. Vi har nattkläder för kurviga kvinnor som är både ljuvliga att bära och som roliga att bära upp. Besök oss idag och prova ut ditt favoritplagg i vårt sortiment av nattkläder. Vi har mycket att erbjuda för kvinnor med kurvor. Kolla in hela vårt lager av plus size kläder när du ändå är i farten och köper pyjamas i stora storlekar. Välkommen in och prova idag!

Pyjamas i stora storlekar hos Zizzi

Her på Zizzi finner du pyjamas i stora storlekar till oerhört bra priser och som känns himmelska att ha på sig. Vi skickar dina paket till dig snabbt efter din beställning är gjord med en fast billig frakt på endast 39 kr. Leveransen sker inom 2-5 dagar och du har 14 dagars returrätt som en trygghet. Letar du efter stora storlekar, nattkläder och dags kläder så vet du att du finner dessa lätt hos oss på Zizzi.