Boleros

Här hittar du ett stort utbud av boleros från Zizzi

Filtrera Återställ
Välj alla Välj bort alla
Färg
  • (1)
  • (1)
Välj alla Välj bort alla
Storlek
  • (2)
  • (2)
  • (2)
  • (2)
2 produkter

Snygg och elegant i bolero

En bolero är ett mycket praktiskt och bekvämt plagg som även ger en fin feminin touch till din outfit. Den är praktisk för att du enkelt kan täcka axlar och armar när du bär en axellös klänning, en topp eller ett linne, och den är skönt bekväm och ombonad lite kyligare kvällar. Med våra boleros i stora storlekar får du ett plagg som gör att du blixtsnabbt kan klä upp en outfit samtidigt som du känner dig kvinnlig och bekväm. I vårt utbud av boleros för stora tjejer hittar du läckert mjuka plagg i många färger. En svart bolero kan du använda till i princip alla outfits så väljer du den kulören kan du inte göra fel!

Prisvärda boleros för stora kvinnor

Letar du efter en klassisk och elegant look är boleros i stl. 44-50 det perfekta valet. Styla med en vit topp, till exempel en skjorta eller ett linne, för en snygg look som känns både feminin och uppklädd. Vill du stå ut lite mer kan du välja en bolero i en lite mer djärv färg eller med lite tuffare detaljer.

Zizzis boleros kan användas både till vardag och fest, och är därför ett basplagg som är ett måste i garderoben. Särskilt populära är våra boleros för stora tjejer bland dem som gärna har toppar, linnen och klänningar utan ärmar närmast kroppen. Med en snygg bolero behöver man då inte känna sig bar samtidigt som man inte täcker lika mycket som man gör med exempelvis kavajer eller koftor i plus size.

När du ändå är inne och tittar på överdelar som passar perfekt över tunikor och skjortor kan vi tipsa om vårt utbud av kavajer i stora storlekar för kvinnor med former samt våra inomhusjackor. Vi har många snygga jackor och kavajer i många olika färger och modeller som är riktigt snygga över en topp.

Behåll mjukheten – tvätta rätt

Skötselråden är ganska okomplicerade när det gäller våra boleros. De är normalt tillverkade i mjukaste akryl eller viskos och det gör att du kan tvätta dem i maskin precis som vanligt. Titta dock noga på tvättråden som är fästa vid plagget. Ibland är det nämligen handtvätt/30 grader som gäller. Du kan normalt stryka plagget om du känner att det behövs, men du ska absolut inte torka det i torktumlaren. Behöver du inte tvätta din bolero i stora storlekar kan det dock räcka med att du hänger den ute i friska luften en stund för att den ska kännas som ny igen. Följer du tvättråden kommer du att kunna njuta av din plus size bolero under lång tid.

Boleros i stora storlekar hos Zizzi.se

Vi på Zizzi är experter på stora storlekar för kurviga kvinnor som antingen vill tona ned kroppsformen eller accentuera den. I vårt utbud av plus size kläder finner du plagg designade i material och former som gör att den som har kvinnliga former kan klä sig snyggt och samtidigt bekvämt. Letar du efter sköna toppar som både ger en feminin känsla och som gör att du inte känner dig bar kan vi verkligen rekommendera våra boleros. Prova hemma i 14 dagar och är du inte helt nöjd har du givetvis fri returrätt.