Tunikor

Här hittar du ett stort utbud av tunikor från Zizzi

Filtrera Återställ
Välj alla Välj bort alla
Färg
  • (7)
  • (2)
  • (3)
  • (3)
  • (12)
  • (3)
Välj alla Välj bort alla
Storlek
  • (24)
  • (20)
  • (19)
  • (18)
30 produkter

Tunikor – många kvinnors favoritplagg!

Inget plagg är så feminint som tunikan och många kvinnor har därför tunikan som sitt favoritplagg.­
Oavsett om du använder din tunika som en klänning över en kjol och leggings eller som en längre tröja över ett par byxor ger detta plagg dig en härligt kvinnlig look där dina former antingen kan framhävas på ett naturligt sätt eller tonas ned. Populariteten har vi på Zizzi tagit fasta på och vi har skapat kollektioner med tunikor för stora kvinnor i många olika designer. I vårt utbud av tunikor i plus size finns modeller i många olika längder, med olika ärmar och självklart också med olika färger och tryck. Kika runt i vårt stora utbud av tunikor i stora storlekar (stl. 42-56) – vi är säkra på du snabbt hittar ett par favoriter.

Vackra tunikor i stora storlekar

Våra tunikor har en lös men samtidigt smickrande passform för kurviga tjejer och möjligheterna att kombinera våra modeller med både kjol, jeans, leggings och byxor i stora storlekar är många. En tunika fungerar lika bra till vardag som till festligare tillfällen och egentligen är det vad du matchar med som avgör om du är uppklädd eller har en mer casual stil. För romantiska eller festliga tillfällen går det inte att göra fel med en spetstunika med snygga detaljer i bland annat hals och på ärmarna, i kombination med kjol och stövlar, medan en tunikaklänning i bomull och viskos är oslagbar tillsammans med jeans och sneakers. Letar du efter kläder i stora storlekar som kan kombineras i nästan varje tänkbar outfit är alltså tunikan ett perfekt val. Önskar du lite mer längd än vad en tunika kan ge, kan vi rekommendera att du tittar närmare på de klänningar i större storlekar du hittar i vårt utbud.

Tvätta skonsamt för lång livslängd

Tunikor är ofta lite mer ömtåliga plagg och det är viktigt att du är försiktig vid tvätten. Grundregeln är att du inte ska tvätta så ofta över huvud taget, men när du behöver fräscha upp din tunika ska du följa tvättråden i detalj. Ofta är det 30 grader/handtvätt som gäller och normalt får tunikan varken tumlas eller strykas. Att en tunika är lite mer ömtålig beror på att den ofta är tillverkad i fin chiffong eller utsökt mjuk viskoskvalitet, detta för att ge den där härligt mjuka och följsamma känslan.

Köp tunikor i stora storlekar hos Zizzi

Letar du efter tunikor i stora storlekar har du många fina plagg för dig både här på webbplatsen och i våra butiker runt om i landet. Du väljer till exempel en tunika som passar utmärkt till vardags över ett par jeans eventuellt med en bomullströja eller en jacka över, eller en tunika som andas mer fest som du kan kombinera med leggings och stövlar. Väljer du att beställa tunikor i storlek 44-50 via nätet har du 14 dagars returrätt så du kan prova hemma i lugn och ro för att se om dina kläder passar som du har tänkt dig. Behöver du tips och råd är vi bara ett telefonsamtal eller en butik bort. Vår kundtjänst och vår butikspersonal är experter på kläder för stora kvinnor.