Här hittar du Zizzis utbud av regnjackor

Filtrera Återställ
Välj alla Välj bort alla
Färg
  • (2)
  • (1)
Välj alla Välj bort alla
Storlek
  • (1)
  • (1)
  • (3)
  • (1)
3 produkter

Active wear och regnjackor i plus size

Regnjackor och den kategori av ytterplagg som benämns active wear är sköna funktionsplagg som stoppar både regn och blåst. De är optimala för höstens väder och även som ett vindtätt yttre skal när de inte alltid så varma vårvindarna drar in samt också när himlen öppnar sig på sommaren. Här hos oss på Zizzi.se på nätet hittar du ett brett och varierat utbud av snyggt designade regnjackor som håller dig torr och varm, detta i storlekar som storlek 44 och storlek 48. Titta gärna runt och djupdyk även i våra kategorier för jackor i stora storlekar, vinterkläder för kurviga tjejer och andra ytterplagg.

Prisvärda regnjackor för stora kvinnor

Våra regnjackor står emot regn och rusk oavsett årstid genom att materialet har en så kallad vattenpelare på minst 3000 mm och genom att alla sömmar är tejpade. Materialet är polyester rakt igenom och det gör att jackan andas och därigenom leder bort överskottsvärme från kroppen så att du känner dig sval och bekväm under.

Även om funktionen är huvudsaken med regnjackor finns självklart möjlighet att uttrycka en personlig stil genom detta plagg. Med olika färger och snitt kan du välja den regnjacka som passar din egen stil på bästa sätt samtidigt som du alltid är klädd i det senaste modet. Vi på Zizzi tycker inte att en regnjacka för stora tjejer ska behöva tråkig och därför experimenterar vi med bland annat olika detaljer i form av eleganta snörningar, snyggt designade fickor och veck på framsidan.

Väljer du en tunnare regnjacka behöver du förmodligen komplettera med ett varmare plagg under på våren och på hösten. Koftor och stickade tröjor är givna val och du kan med fördel titta närmare på våra tröjor för stora kvinnor för den mer mysiga och ombonade känslan under regnjackan.

Viktigt att tvätta rätt

En regnjacka eller ett ytterplagg i kategorin active wear i stora storlekar kan lätt bli smutsig och behöva tvättas. När du tvättar din regnjacka bör du vara mycket uppmärksam på att följa tvättråden. Materialet är nämligen lite extra känsligt eftersom det har en vattenavstötande funktion. Tvättar du till exempel för varmt eller använder fel tvättmedel finns risken att denna funktion försämras. Det är normalt mild tvätt i 30 grader som gäller och du ska varken stryka eller torktumla plagget.

Köp dina ytterkläder hos Zizzi

Letar du efter ytterkläder med stil och finess som är smickrande mot dina kvinnliga kurvor har du kommit helt rätt. Zizzi är ledande på mode för stora damer och i alla våra kollektioner strävar vi efter att skapa en hel värld av möjligheter för dig att mixa och matcha för att både känna dig snygg i dina former och hitta personliga och unika stilar. Våra ytterkläder finns i kategorierna jackor, kavajer, västar, active wear, skidbyxor, vinterjackor och regnjackor. Du handlar enkelt här i vår webbshop genom att välja plagg och storlek (titta på vår figurguide och måtten för respektive plagg för att välja rätt) för att sedan gå till kassan och betala. Frakten är 39 kr, detta oavsett hur mycket du beställer, och du har alltid två veckors returrätt.­