Skidbyxor

Här hittar du skidbyxor från Zizzi

Filtrera Återställ
Välj alla Välj bort alla
Färg
  • (1)
Välj alla Välj bort alla
Storlek
  • (1)
1 produkter

Snyggt vintermode för kurviga kvinnor

Letar du efter vintermode i form av till exempel skidbyxor och vinterjackor i större storlekar har du kommit till rätt ställe. Här på Zizzi.se och i våra butiker runt om i landet erbjuder vi ett varierat mode för vintermånaderna som är skräddarsytt för dig som har kvinnliga kurvor. I vårt utbud av skidbyxor för stora kvinnor hittar du modeller som både är varma och snygga. Varför göra avkall på mode bara för att det råkar vara minusgrader och snö ute? Varje år tar vi fram nya kollektioner av vinterkläder i storlekarna 42-56 och du kan med fördel titta närmare på våra inspirationssidor och slå en kik i vårt modemagasin The Curvy Magazine för att se vilka skidbyxor och andra vinterkläder vi erbjuder inför säsongen. Hittar du något plagg du tycker om kan du köpa det direkt i webbshoppen. Du har 14 dagars returrätt och för frakten betalar du bara 39 kr.

Vinterkläder i plus size

Det är bara att inse att vintern är lång i Sverige och för att kunna ha en aktiv livsstil under de kalla månaderna är det klokt att ha rätt kläder. Samtidigt är det en fördel om du känner dig bekväm i kläderna och om du har möjlighet att skapa outfits som passar med din personliga stil. Vi på Zizzi.se kan kläder i plus size och vi glömmer aldrig vintermodet, så du som älskar dina kvinnliga kurvor har alltid ett stort utbud av vinterkläder i lite större storlekar att välja mellan.

Våra skidbyxor är läckert designade i former som antingen accentuerar dina kurvor eller tonar ned dem på ett naturligt sätt. Vissa har hängslen medan andra är mer ledigt designade, men gemensamt för alla är att de är i det senaste modet med de färger som gäller för säsongen. Förutom skidbyxor hittar du även vinterjackor i alla storlekar här hos oss. Vi har också active wear med skydd mot regn och vind för de inte riktigt så kalla vinterdagarna samt vår och höst-dagar. Med halsdukar, sjalar och andra accessoarer för hals och huvud kan du enkelt dressa upp och ge en vinteroutfit en mer personlig touch.

Under skidbyxorna kan det vara skönt med ett mjukt plagg som smiter åt och vi kan till exempel rekommendera leggings eller jeggings. Upptill kan du kombinera med toppar av alla de slag och lägga till respektive dra bort ett lager beroende på hur kallt det är ute.

Handla tryggt och enkelt på Zizzi.se

Zizzi.se fungerar precis som våra butiker och vi vill att du ska få samma inspiration och samma ”I Looove”-känsla oavsett om du tittar runt i våra kollektioner online eller besöker en Zizzi-butik. Du kan få nästan samma hjälp med val av plagg samt tips på hur du kan matcha och styla om du kontaktar kundtjänst på nätet som om du frågar en av våra duktiga butikssäljare. Vi strävar också efter att göra shoppingupplevelsen så enkel men samtidigt så inspirerande som möjligt. Vi vet att det kan vara svårt att hitta rätt vinterkläder i stora storlekar och vi vill göra allt för att du ska kunna hitta de plus size kläder som du känner dig som mest bekväm och vacker i.